Wanyi park

Wanyi Park ontstond in 2005, toen de europese mountainboardscene zijn eerste hype kende en het park door zijn internationale interesse over de ganse wereld erkend werd als een vaste waarde binnen de mountainboardcommunity.  Elk jaar wordt een manche van World Series Mountainboarding georganiseerd en zo is het vaak vertoeven in een  internationaal gezelschap van gelijkgezinde “riders”.

  Wanyi Park staat bekend als een plek waar de stress van de rest van het land veel verder weg lijkt dan de  luttele 1,5u rijden die ze verwijdert van onze hoofdstad….

Een skilift met ruim 350m piste, een terras met uitzicht waar het gezellig vertoeven is en een omgeving die aanspoort om het beste van het natuurpark “Viroin-Hermeton” en/of de onbekende pracht van de noordfranse maasvallei te ontdekken…  Voor velen staat Wanyi park synoniem voor uitleven, ontstressen en herbronnen!

Play Video

Onze modules

Jump vert- de krokodiel
Basic tafeljump die de meeste riders al heel snel onder de knie hebben
big Air
Een serieuze big air met lip & landing in plaatmateriaal waardoor de meeste extreme jumps zoals backflips en grote rotatiesprongen ook op een mountainboard haalbaar worden!
big Air
Een serieuze big air met lip & landing in plaatmateriaal waardoor de meeste extreme jumps zoals backflips en grote rotatiesprongen ook op een mountainboard haalbaar worden!
Previous
Next

Skilift

De lift brengt je na je heerlijke rit weer netjes terug bovenaan de piste zonder dat je telkens naar boven hoeft te stappen, wat een luxe!

Voor bikers/steppers is de huidige lift nog niet inzetbaar, wij werken aan een oplossing zodat ook tweewielers vlotjes weer bovenaan de helling geraken!

De bar

Na een heftige sessie is het altijd leuk als je even kan uitblazen, nog fijner is het als dat kan op een terrasje met prachtig uitzicht op de verschillende parcours en de mooie skyline.  Tijdens de zomermaanden alle dagen geopend voor een hapje en een drankje!

Overnachting

Overnachten in de streek is geen probleem.  Van particuliere chaletjes en grote vakantiehuizen , bivakplekken en vakantieparken tot de camping Cabania gelegen aan de voet van de mountainboardpiste, iedereen vindt zijn gading om het verblijf in de streek zo aangenaam mogelijk te maken…    Contacteer ons gerust even als je graag wat tips en aanbevelingen ontvangt!

Prijstabel

Piste
1/2 dag
1 dag
Lift pas
15,00 €
20,00 €
Huur Board+bescherming
10,00 €
20,00 €
Lessen
Individuele lessen
15€/uur
Groepslessen (Zaterdag en zondag om 11 en 13 uur)
Gratis op het voorziene tijdstip
Seizoenpas
Seizoenspas (van 1 mei tot 30 september)
180,00 €
Lidgeld (verkzekering sportongevallen inbegrepen)
30€/jaar